Miranda Kerr a kifutót egy farmra váltaná fel!

Besokallt a modell! Orlando Bloom szerelme váltana!

Miranda Kerr nevét bizonyára nem sokan ismerik, a divatvilág azonban minden bizonnyal. A modellként ismert hölgy - aki még nem tudná - Orlando Bloom kedvese. A fiatal pár számára a fény és csillogás már kiábrándító, és a nyugodt vidéki életet választanák helyette.

A modell a kifutót egy csendes farmra cserélné- kár lenne! képgaléria

2008.11.28 14:00rtlbulvar.hu
Nyugalomra vágynak!

Az ideális élet számomra egy napenergiával működő, vidéki kis farm lenne. Függőágyban pihennék naphosszat és persze egészségesen élnék, hiszen saját zöldség- és gyümölcs ültetvényem lenne - áradozott a szépséges sztár. 

Miranda azt is elmondta, hogy nem szeretné egyedül leélni az életét, ezért mihamarabb családot alapítana. 

Mindig is szerettem volna gyerekeket, és talán egy napon, ha már minden álmom valóra vált, akkor majd jöhetnek az utódok – mesélte az egyik bulvár magazinnak.
 
A 25 éves modell életét teljesen megváltoztatta ez a kapcsolat. Gondoskodóan figyeli a babaarcú Orlando minden mozdulatát és segíti, amiben csak tudja. Egy dologban nem szereti kisegíteni a párját: a rajongók pátyolgatásában.
 
Igaz, hogy egy pár vagyunk, de külön-külön megvan a saját életünk. Gyűlölöm, ha Orlando rajongói engem találnak meg. Ilyenkor csak annyit mondok nekik, hogy kérdezzék őt, ha kíváncsiak valamire. Sajnálom, de nem vagyok tudakozó – zárta felháborodva az interjút a manöken. 

Az álomélet még várat magára, és ezt a sztárok is jól tudják. A színész folyton forgatáson van, míg szerelme a fényképezők vakuiban fürdik. 

A modell a Victoria’s Secret divatbemutató show-ján december 3-án tárja fel Mrs. Beckham legújabb kollekcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.