Szinte meztelenül csókolóztak, sokan láthatták!

Nézze meg! Orlando Bloom és Miranda Kerr vad orgiája az erkélyen!

Orlando Bloom és szupermodell barátnője a minap nem semmi műsorral örvendeztette meg a fotósokat, ugyanis az erkélyen estek egymásnak és szemmel láthatóan nem zavarta őket az sem, hogy bárki megláthatja őket.

Vad smárolás és forró pillanatok az erkélyen! képgaléria

2009.02.27 16:00ma.hu

Egy hotel erkélyén történt a vad csókcsata Sydney-ben, a fiatal pár ezek szerint egyáltalán nem titkolja, hogy mekkora a szerelem! Ahogy azt már korábban is írtuk, Miranda állítólag már több alkalommal megcsalta párját, de úgy látszik a sármos színészt, ez nem ábrándította ki. 

A szerelmesek már korábban is bebizonyították, hogy milyen nagy köztük a szenvedély. Múltkor például egy szórakozóhelyen csináltak műsort nyilvánosan. 

Akkor ugyanis a szép modell pasija lábai közé lépett, és a vendégek nagy örömére pikáns táncot lejtett kedvesének.

Vad csókok az erkélyen!

A modell a szexis mozgásformák mellett a környezetbarát életmód híve is. Nemrég ugyanis kifejtette, hogy legszívesebben egy olyan farmon élne, ahol napenergiával fedeznék a ház energiaigényeit, és lenne egy kis zöldséges kertje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.