Miranda Kerrt bizony odaláncolták!

Képek- A szupermodellt meztelenül egy fához kötözték!

A környezetvédelem szép dolog, különösen akkor, ha pucér topmodelleket állít a frontvonalba, mint ahogy most tették Miranda Kerr topmodellel. A "zöld mozgalom" kifejezés lassan a "meztelenség" szinonimája lesz a nagyközönség szótárában.

Képekben a teljesen meztelen Miranda láncokkal... képgaléria

2009.06.04 17:40mellesleg
Kerr a Victoria's Secret angyalkájaként!

Egy fához láncolt, teljesen meztelen Miranda Kerrel a címlapján jelent meg a Rolling Stone környezetvédelmi különszáma, a Green Issue ausztrál kiadása. Orlando Bloom topmodell csaját pucérra vetkőztette és fához láncolta a Rolling Stone... 

Miranda Kerr, a Victoria's Secret egyik legszebb angyalkája mindenesetre feketén-fehéren a világ tudtára adta, hogy szívügyének tartja a Zöldek támogatását. 

Kerr mellét a haja takarja, ölét keze, semmivel se mutat tehát többet, mint amit Victoria's Secret-pályafutása alatt már láthattunk belőle... 

Orlando Bloom ausztrál származású csaja a Koala Alapítvány "No Tree, No Me" kampányára akarja felhívni a figyelmet, amihez a zenei szaklap környezetvédelmi témájú különkiadása boldogan asszisztál. 

A 26 éves Victoria's Secret modell első alkalommal vállalt pucér fotózást, ám a képeken csak sejteni lehet az intim részeket, hisz még a melleit sem mutatta meg igazán. 

- "Nagyon átérzem a környezet védelmének fontosságát, mivel ezen múlik az életünk - ez ennyire egyszerű". - mondta el a környezettudatos modell. 

-"Nagyon szomorú, de ma már alig 100 ezer koala maradt Ausztráliában. Mióta az európaiak megérkeztek ide, a koalák természetes élőhelyének közel 80 százalékát kiirtották" - mondta el a modell az interjúban.

Nézzen utána, hogyan szarvazta fel többször is Miranda Orlando Bloom-ot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.