Egy gyermek mind felett

Orlando Bloom apa lesz!

23 éves kedvese még a karrierjét is feladná azért, hogy gyereket szülhessen. Orlando egyelőre nem nyilatkozott a szándékairól...

2009.04.12 15:46rtlbulvar.hu

Miranda Kerr fehérneműmodellként keresi kenyerét, és szép sikereket ért el munkájával. A legtöbben azonban nem modellként tartják őt számon, hanem az ügyeletes szívtipró, Orlando Bloom barátnőjeként. Kapcsolatuk több mint bizonytalan, hiszen a szépség már többször megcsalta világhíres kedvesét.

Persze nem lehet könnyű a hűség egy olyan lánynak, aki a Victorias Secret egyik legkeresettebb modellje.

- Természetesen szeretnék egy nap anya lenni. Ez az egyik olyan vágyam, amit mindenképpen meg akarok valósítani - mesélte Orlando kedvese nemrég.

A legtöbb modell idővel híres filmsztár is szeretne lenni, de Miranda azt állítja, neki nem ez az álma. Azt azért hozzátette, hogy ha kapna egy szuper forgatókönyvet, akkor valószínűleg rábólintana.

A 23 éves szépség a külsejéről is szerényen nyilatkozik: elárulta, hogy jógával és egészséges táplálkozással tartja karban testét, de nem úgy tekint magára, mint egy szexszimbólumra. A modellkedés ugyanis csak egy munka számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.