Miranda Kerr minden bugyiban megmutatta...

Nézze meg - Ezt a dögös feneket pásztázza Orlando!

Újabb szexis fotósorozathoz állt modellt a tinibálvány Orlando Bloom szépszemű barátnője - Miranda Kerr a jelek szerint imádja csinos darabokba bújtatni formás popsiját.

Miranda Kerr feneke minden bugyiban formás! képgaléria

2009.07.20 18:20ma.hu

Mindegy, hogy fűzős lila, vagy masnit formázó falatnyi darab - Miranda Kerr kerek hátsóján minden bugyi jól mutat!

Az igéző tekintetű, formás hölgyemény most megmutatta, rajta bizony egy deka fölösleg sincs, hiszen a leheletvékony pántos alsó is úgy áll rajta, mintha ráöntötték volna...

A Victoria's Secret dögös modellje újabb fehérnemű- és hálóing kollekcióhoz pózolt, nem is akárhogy.

Attól sem riad azonban vissza, hogy anyaszült meztelenül álljon modellt - igaz, valami többnyire sejtelmesen takarja legintimebb részeit.

A Pirelli kalendáriumához készült képeken ugyanakkor a közelmúltban Miranda is megszabadult a felsőjétől - többi formás barátnőjével együtt.

Orlando Bloom kedvese állítólag igencsak kikapós nőszemély, aki már nem egyszer megcsalta a párját...

Ez azonban a jelek szerint nem zavarja a Gyűrűk ura és a Karib tenger kalózai sztárját abban, hogy komolyan tervezzen vele...

Magyar modell pózolt együtt Miranda Kerr-el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.