Miranda Kerr megmutatta csupasz mellét!

Izgató képek: Nézze meg! Ezt a cicit fogdossa Orlando Bloom

Orlando Bloom szexi barátnőjéből sosem elég - A szemrevaló modell fotói nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, tekintve, hogy Miranda olykor a melltartót is hajlandó ledobni!

Izgató strandolás: Miranda Kerr megmutatta csupasz melleit! képgaléria

2009.07.28 09:40ma.hu

Hivatalos fotóin azért sokszor nem ennyire merész, most azonban bátran napozott és pancsolt barátnőivel egyszál fürdőbugyiban Miranda Kerr.

A Victoria's Secret sikeres, szép szemű modellje hosszú ideje Orlando Bloom kedvese, s az időnként felröppenő pletykák ellenére még mindig egy párt alkotnak.

Miranda és Orlando együtt

Nyugodtan csordogálónak azonban semmiképpen sem lehetne nevezni ezt a kapcsolatot. Sokkal inkább viharosnak.

Bár a sármos Gyűrűk ura-hős, Orlando rajongóinak ez hihetetlennek tűnhet, a hírek szerint Miranda havi rendszerességgel megcsalja a színészt.

A szupermodell ráadásul mások jelenlétében sem szégyenlős, ha csábításról van szó...

Egy alkalommal egy nightklubban valóságos megrökönyödést okozott, amikor a fáradtan üldögélő Bloom előtt erotikus táncba kezdett!

Ha igaz, hogy Miranda bizony nem a hűség mintaképe, talán szakavatott tudása az ágyban az, ami még mellette tartja a világhírű sármőrt...

Nekivetkőzött Orlando Bloom kedvese: további dögös képek a modellről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.