Jessica Gomez dögös pózba vágta magát

Bombajó fotók: Alig férnek a cicifixbe az ausztrál szépség mellei!

Egy igazán különleges egyveleg a szemrevaló Jessica Gomes - Az igéző külsejű modell nem akármilyen ősökkel büszkélkedhet, nem mindennapi idomait pedig most mindenki örömére közkinccsé is tette...

Nézze meg a bögyös Jessica Gomes vadító fotóit! képgaléria

2009.11.14 18:15ma.hu

A gyönyörű Jessica Gomes nemcsak ausztrál, de portugál és szingapúri felmenőkkel is rendelkezik, amely meg is látszik különös szépségén.

Talán az sem véletlen, hogy a portugál FHM magazin készíthetett róla ezúttal egy igen izgalmas fotósorozatot.

Jessica az Egyesült Államokban kiadott, Sports Illustrated lapban tűnt fel először a fürdőruhákat bemutató modellek között.

Gomes édesapja volt portugál, anyukája származott Szingapúrból. Az ausztráliai Perth-ben látta meg a napvilágot, három testvérével együtt.

Tizenhárom évesen a csinos kislány már feltűnt egy televíziós műsorban, a Bush Patrol-ban, ez hozzásegítette őt a modell karrier elkezdéséhez.

Jessica Gomes nem kisebb nevű magazinokban mutatta meg magát, mint a Vogue, a Teen Vogue és a Glamour, majd olyan márkák arca lett, mint a Levi's, Garnier, a Gap, az Adidas, a DKNY, de szerepelt a Motorola reklámjában is.

A szépséget a kifutó világán túl azonban számos hobbi érdekli.

Így például a lakberendezés, szeret festeni, jógázik, teniszezik és táncol, valamint otthon van szinte az összes vízisportban is.

Meztelenre vetkőzött a tetovált szépség - nézze meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.