A Sports Illustrated modellje mindent ledobott!

Topless képek- Jessica Gomes egy szál bugyiban!

Hazájában, Ausztráliában még csak most kezdődik a nyár, méghozzá olyan forrósággal, hogy a Sports Illustrated bikinis kiadásának modellje, Jessica Gomes le is dobta magáról a fürdőrucit!

Csodás cicik! Íme Jessica Gomes szexi fotói! képgaléria

2008.11.04 18:30ma.hu
Fotó: GQ Italy/Egotastic

A 23 éves, szingapúri-kínai anyukával és portugál apukával dicsekvő fekete hajú szépség az olasz GQ magazinban tarol – topless. 

A kifutókat idestova tíz éve koptató Jessica olyan neves magazinokban tűnt már fel, mint a Vogue, a Galmour vagy éppen a már említett Sports Illustrated. Emellett az Adidas és a Motorola is szívesen sózza ránk termékeit a segítségével, és legutóbb Diddy szerződtette le „Unforgivable” nevű parfümje népszerűsítésére.
 
Igazán szép önéletrajzi anyag, és akkor még a hobbijairól, mint a belső építészet, a jóga, a festés, és a számtalan sport, még nem is beszéltünk....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.