Sajnos nem topless, de így is szexis!

Szexi képek- Sienna Miller bikiniben igazgatta a cicit!

Sienna Miller ismét megmutatta magát bikiniben, méghozzá hófehérben! A színésznő Olaszországban süttette magát a napon, és nagyon szexis volt! Sienna tehát megint szerzett egy-két jó pillanatot férfi rajongóinak!

Sienna Miller hófehér bikiniben mutatta meg magát! képgaléria

2009.06.26 15:30ma.hu

Mint arról már korábban írtunk, Sienna Miller és volt pasija, Balthazar Getty újra összejöttek. A színésznőt és a milliárdost egy romantikus olaszországi nyaraláson csípték el a fotósok, és még mindig ott vannak…

Miller és Getty párkapcsolata különben sohasem volt felhőtlen, hiszen a sztár nagyon bulizós életmódot folytat, ami a férfinak nem tetszik.

Első szakításukkor egy hozzátartozó így nyilatkozott.

- “A színész több időt szeretne a gyermekeivel tölteni, ráadásul már túl van egy elvonón, míg Miller csak huszonhat éves, a bulizás a mindene” – mondta akkor a rokon.

Ám úgy tűnik a szexis Siennától nem tud szabadulni a nős férfi, és újra a karjaiban landolt…

Sienna Miller nem elég dagadt és öreg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.