A szerelem határaiban a két gyönyörű sztár!

Keira Knightley és Sienna Miller édes hármasban egy pasival!

Sienna Miller és Keira Knightley játsszák a film két női főszerepét, akik között mély barátság kötődik. A film a világhírű walesi költő, Dylan Thomas életének azt a pár évét mutatja meg, amikor két nő játszott fontos szerepet az életében.

Keira Knightley és Sienna Miller - szexis páros a filmvásznon! képgaléria

2008.11.12 19:49ma.hu

Bár Keira korábban azt nyilatkozta, hogy szívesebben levetkőzik a vásznon, mint hogy énekeljen, A szerelem határai-ban szerencsére mindkettőt megteszi rendkívül ízlésesen. Így van mit nézniük és hallgatniuk is a pasiknak! 

Sienna Miller sajnos nem énekel, de ő is remekel az izgalmas moziban! 

A film sztorija röviden annyi, hogy a II. világháború alatt a németek Londont bombázzák. Egy bárban Dylan Thomas véletlenül találkozik gyerekkori szerelmével, Vera Phillips-szel, aki énekesnőként lép fel éjszakánként. Szikrázik közöttük a levegő, úgy tűnik, a régi érzelmek újra feléledtek.
 
Így a lányt teljesen váratlanul éri, amikor egy nap a költő bemutatja neki a feleségét. Caitlin, a szabadszájú és könnyűvérű asszony hozzászokott már férje nőügyeihez, de Verában megérzi a vetélytársat. 

Ennek ellenére a két nő között mély barátság kötődik, melynek metszéspontjában az öntörvényű Dylan Thomas áll. Verának mindeközben kitartóan udvarol egy katonatiszt, és kettejük szerelme, valamint a világháború örvénylő szörnyűsége, csak még bonyolultabbá teszi mindjük életét.

Szereplők: 

Keira Knightley (Vera Phillips) 
Sienna Miller (Caitlin MacNamara) 
Matthew Rhys (Dylan Thomas) 
Cillian Murphy (William Killick) 
Camilla Rutherford (Nicolette) 

Rendező: John Maybury 

Bemutató dátuma: 2008. november 6. (Forgalmazó: Budapest Film)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.