Nem szégyenlős a színésznő!

Pikáns fotók: Szexjelenetben látható pucéran Keira Knightley!

Nem riad vissza attól, ha a filmvásznon kell szexelnie - Keira Knightley ezt már sokadszorra bebizonyította. Most felkerült néhány kocka legújabb pikáns hálószoba jelenetéről a netre...

Jelenetek Keira Knightley pikáns filmjelenetéből! képgaléria

2008.10.13 10:15ma.hu

A The Edge of Love című filmben kerül ágyba partnerével, Cillian Murphy-vel Keira Knightley.

A szemrevaló színésznő nagyon belevaló, nem sokat töri a fejét azon, ledobja-e a ruháit, ha a rendező szerint a film ezt megkívánja...

Keira a párjával, Rupert Friend-del

Ezt azok is megerősítették, akik már dolgoztak vele együtt.

Májusban Keira kifejtette véleményét a The Edge of Love-ban látható meztelen jelenettel kapcsolatban, mégpedig az Edinburgh-i nemzetközi filmfesztiválon.

Az igéző szemű színésznő úgy vélte, hogy partnerével remekül megoldották a szexjelenetet.

- Sehogyan sem festett volna, ha rajtam van valamilyen felesleges ruhadarab - nyilatkozta a sztár. - Amikor a rendező megkérdezte, levenném-e a melltartót, azt mondtam, jó, legyen.

Bár Keira Knightley sosem volt feltűnési mániában szenvedő, magamutogató típus, ha munkáról van szó, szó nélkül teszi a dolgát.

Már csak azért sem okoz számára gondot a melltartó ledobása, mert ezen az élményen már igen korán túlesett. Először 16 évesen szabadult meg a ruhadarabtól a kamerák előtt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.