Anyjával beszéli meg intim titkait a sztár

Dögös fotók - Keira Knightley a szexről faggatózik!

Keira Knightley még az intim témákban is a mamától kér tanácsot - A színésznőnek édesanyja az első számú bizalmasa.

Szexis képekben az elbűvölő Keira Knightley! képgaléria

2008.08.13 10:00rtlbulvar.hu

Míg az emberek többsége számára a szüleik az utolsók, akikkel szívesen diskurálnak a szexuális problémáikról, addig Keira Knightley-nek természetes, hogy e tekintetben is a mamája, Sharman Macdonald az első számú bizalmasa.

Keira és édesanyja - közel állnak egymáshoz

- Anyuval mindent megbeszélünk. A szexuális életünket is. Bejön a szobámba, megkínál cigivel, és aztán órákon át beszélgetünk - árulta el A Karib-tenger kalózainak sztárja.

Keira és a mama irigylésre méltó barátságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a sztár "relaxáló hippi"-nek becézi az anyukát.

- Ez nem egy tipikus anya-lánya viszony. Extrém közel állunk egymáshoz - állítja a színésznő.

Keira kizárólag azért mesélt meghitt kapcsolatukról, mert a mama nemrégiben elsőfilmes forgatókönyvíróvá vált. Ő találta ki és öntötte ugyanis mondatokba Keira legújabb filmjének, a The Edge of Love-nak történetét.

A jelenetek közé pedig egy meghitt szexjelenet is bekerült, aminek a színésznő az egyik résztvevője.

- Na és akkor mi van, ha beletett egy ágyjelenetet? Engem nem zavar, hogy az anyám tudja, mi a szex - vágott vissza Keira az újságírók kérdéseire. A mama is megnyugtatott mindenkit.

- Egyáltalán nem böki a csőrömet, hogy meztelen jelenete is van - állítja Sharman.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.