Szereti a kiszámíthatatlanságot a sztár!

Keira Knightley: Nem fog örökké tartani...- Képek a szexi színésznőről!

A jó pap holtig tanul, de ugyanez nem feltétlen igaz a több millió dollárt kereső hollywoodi színészekre - A kivételt talán a szép Keira Knightley jelenti.

Keira Knightley érzéki és szexi képekben! képgaléria

2008.01.13 13:03UIP

A jó pap holtig tanul, de ugyanez nem feltétlen igaz a több millió dollárt kereső hollywoodi színészekre – rendszerint se idejük, sem motivációjuk nincs ehhez, hiszen mindenük megvan.

A kivételt talán a szép Keira Knightley jelenti, aki mostanában a fejébe vette, hogy visszaül az iskolapadba. Igaz, ezt csak akkor tenné meg, ha jelenlegi, igencsak felfelé ívelő karrierje veszítene lendületéből – és az is igaz, hogy pont ezt a fajta kiszámíthatatlanságot szereti Keira a szakmájában. Az egyre több díjat és jelölést begyűjtő Vágy és vezeklés főszereplője ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb-utóbb elül az őt körülvevő médiahisztéria, és akkor egyszerűen beiratkozik az egyetemre és egy új foglalkozást tanul ki:

- Azt hiszem a színészet olyan foglalkozás, amely egy pillanat alatt értékelődik le vagy fel, ami remek és én pont ezt találom gyönyörűnek benne. De nem fog örökké tartani, és egy bizonyos ponton tovább kell lépnem, és valami mást kell választanom. Még nem tudom mit választanék, de amint rájövök, visszamegyek az egyetemre és kitanulom!

Mivel Keira még csak 22 éves, előtte a világ a virágkötészet, a gyors- és gépírás vagy éppen az egyiptológia területén is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.