Elbúcsúzhatunk a sztártól...?

Keira Knightley bemondja az unalmast? - Szexi fotók a gyönyörű sztárról

Nincs szerencsénk: napjaink egyik legcsinosabb és legtehetségesebb színésznője, Keira Knightley besokallt, mert a munkája lett az élete...

Keira Knightley érzéki és szexi képekben! képgaléria

2008.01.07 10:57ma.hu

 

Keira Knightley-nak elege lett! A szép színésznő számos sikeres szerep után - köztük a legutóbbi a Karib tenger kalózai főhősnőjének karaktere - úgy érezte, hogy már csak a munkájának él, és ebbe valósággal belebetegedett.

Megfogadta, hogy ezentúl kevesebb filmszerepet vállal! A brit szupersztár különösen azóta sokallt be, amióta az első Karib tenger kalózai-részt 2003-ban leforgatták - majd gyors egymásutánban a másik kettőt. Pedig még Oscar-jelölést is kapott az elmúlt évben.

Úgy tűnik, Keira valóban belefáradt a folyamatos munkába - szeretné végre élvezni is kicsit az életét, különösen, hogy bőven van miből...

Az OK! Magazinnak nyilatkozva a színésznő elmondta: "Még nem találtam meg a belső egyensúlyomat...Túl sokat hajtottam. Szinte minden hétvégén is 32 órát dolgoztam egyhuzamban. Persze, dolgozni kell, hogy tudj megélni, de nem azért élsz, hogy csak dolgozz! Eddig nagyjából az előbbit csináltam. De most változtatnom kell..." - Keira hozzátette: "Hiába próbálom megteremteni az egyensúlyt az életemben, ha elkezdődik egy nagyszabású filmforgatás, ez gyakorlatilag lehetetlen..."

Nos, csak drukkolni tudunk Keirának, hogy mielőbb pihenje ki magát, és hamarosan viszontláthassuk egy újabb izgalmas mozifilmben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.