Keira Knightley az angolok kedvence

Keira a legszebb a városban

Az év végi szavazási láz keretében a neves brit szépészeti áruházlánc, a Superdrug is megszavaztatta vásárlóit, akik természetesen a 22 éves Keira Knightley-t találták az év "szépség-ikonjának", nyilván így díjazva a színésznő feltűnő hűségét Londonhoz.

2008.01.06 10:33ma.hu

Keirá-t ugyanis már évek óta köti a munka Hollywoodhoz, ám ő következetesen rendre megtagadja, hogy letelepedjen Kaliforniában. Keira, aki újabban egy Arany Glóbusz-jelöléssel is büszkélkedhet a Vágy és vezeklés című filmben nyújtott alakításáért, kifejezetten fojtogató környezetnek tartja Hollywoodot, ahogy azt a Cosmopolitan magazinnak elmondta:

"Furcsa hely ez, ahol sohasem tudnék élni, mert itt nincsen hová elszökni. Itt azon veszem magam észre, hogy egyfolytában ücsörgök, és csak filmekről beszélek. Jobb érzés egy olyan városban élni, ahol sokkal több zajlik annál, mint amit a felszínen látni, és nekem ez London!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.