A sztár nem szégyelli! Teljesen odavan!

Keira Knightley már alig várja, hogy elvegyék!

A paparazzik mindig résen vannak, így könnyen elkaphatták Keira Knightley-ék egyik meghitt pillanatát, mikor az Oscar-díjra jelölt színésznő és barátja, Rupert szerelmesen bújtak egymáshoz.

Óriási szerelem - együtt töltött meghitt percek! képgaléria

2008.10.21 18:30ma.hu
A legújabb összebújós fotó a párról!

Keira egyébként nem csak párjának áldozza idejét, nagy munkában van, éppen a 'My Fair Lady' főszerepét próbálja. 

Keira Knightley és a szintén színész vőlegény, Rupert Friend közös filmjük, a Büszkeség és balítélet forgatásakor jöttek össze. Legutóbb egy buliban látták őket együtt, és az egyik résztvevő szerint Keira valósággal sugárzott! 

-Egész este ölelkeztek és csókolóztak. Keira már többször nevezte nyilvánosan a férjének a színészt. "

Ebből is látszik, hogy a szexi színésznő már alig várja, hogy kimondják a boldogító igent. A párról készült fotókon is egyértelműen látszik a szerelemesek felhőtlen boldogsága és az, hogy teljesen odavannak egymásért!

A nagy szerelem ellenére a színésznő nemrég bevállalta, hogy A The Edge of Love című filmben ágyba kerüljön partnerével, Cillian Murphy-vel – méghozzá pucéran!
 
A szemrevaló színésznő nagyon belevaló, nem sokat töri a fejét azon, ledobja-e a ruháit, ha a rendező szerint a film ezt megkívánja.

Májusban Keira kifejtette véleményét a The Edge of Love-ban látható meztelen jelenettel kapcsolatban, mégpedig az Edinburgh-i nemzetközi filmfesztiválon.

Az igéző szemű színésznő úgy vélte, hogy partnerével remekül megoldották a szexjelenetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.