Miller és Balthazar nem tudják mit akarnak!

Sienna újra az exszel kavar?

Balthazar Gettyvel úgy tűnik, minden nyáron összejönnek, ősszel pedig szakítanak. Sienna Miller és Balthazar Getty szerelme nem új keletű, hiszen tavaly júliusban is együtt látták őket. Akkor Olaszországban múlatták az időt, és egy hajón enyelegtek édes kettesben.

Szexis képekben az elbűvölő Sienna Miller! képgaléria

2009.06.22 19:00rtlbulvar.hu

Idén ismét az olaszokhoz tértek vissza, de ezúttal vitték magukkal Balthazar édesanyját és néhány barátjukat is.

A színésznőt és szerelmét egy hajón kapták lencsevégre, és szemmel láthatóan odavoltak egymásért. A dolog bökkenője, hogy a férfi tavaly még egészen biztosan nős volt, így a románcnak ősszel vége is lett.

Hogy mostanra elvált ember lett-e belőle, azt egyelőre nem tudni, de még így sem biztos, hogy a szerelem túléli az idei nyarat.

A kép, mely lebuktatta románcukat!

A 26 éves színésznő, Sienna Miller akkor ismerkedett meg a milliomossal, amikor egy magyar származású milliomos szállodájában, a Chateau Marmont Hotelben bemutatták neki.

A dúsgazdag, négygyermekes Getty különben színészként is dolgozik, bár családjának köszönhetően nem ezzel keresi kenyerét.

A nős férfi dédnagyapja nem más volt, mint Jean Paul Getty, a Getty Oil Company alapítója, aki a maga idején a világ egyik leggazdagabb emberének számított.

Nézze meg, hogy Sienna Miller már csont és bőr!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.