Már nem divat a topless?

Különös képek! Sienna Milleren van melltartó!

Különös képek jelentek meg Sienna Millerről. A színésznő napozik, cigizik, látszólag jól érzi magát, ám valami szemet szúr: van rajta bikini felső. Mi válthatta ki a színésznőből a hirtelen takarózást?

Képek! Barátaival pihent Sienna képgaléria

2008.08.25 12:00ma.hu
Sienna Miller már hord bikini felsőt!

A színésznő az elmúlt hetekben megjárta a gyönyört és a poklot. Először egészen erotikus és szexi képekkel bukott le nős szeretőjével Balthazar Getty-vel. Akkor mindenki a Sienna fedetlen kebleit és bimbozó kapcsolatát figyelte, ám a tömör gyönyör csak néhány hétig tartott!

Sienna és a nős barátja

A paparazziknak köszönhette a színésznő, hogy lebukott a négy gyermekes, házas Balthazar Getty-vel, nem is kérdéses, hogy a Getty felesége, Rosetta hamar tudomást szerzett a románcról! Igaz, hogy a milliomos azóta már döntött, méghozzá Sienna mellett, hátrahagyva a családját - ám nagyon úgy tűnik, hogy a színésznőt mindez alaposan megviselte. 

Közvetlenül a nagy lebukás után Sienna tankolni készült egy benzinkútnál, amikor észlelte, hogy többen is fényképezik. A színésznő annyira bedühődött, hogy könnybe lábadt szemmel kiabálni kezdett! Először csak kérte, szálljanak le róla, mert ez már tényleg zaklatás. Azt is hozzátette, ő nem tud így élni, tanusítsanak már némi tiszteletet iránta! Miután az érdeklődés nem csökkent, Sienna pár perccel később már magán kívül ordította: "Hagyjanak már békén!", végül trágár szavakkal fűszerezve mondandóját, dühösen azt kiabálta, "Megtankolhatnám végre ezt a kiba...ott autót?!", és amint végzett, bepattant a kocsiba és elviharzott.

Sienna összefirkált háza

A hab a tortán negatív értelmében múlt héten következett be: alaposan megalázta egy idegen a szőke színésznőt, ugyanis házfalára obszcén szöveget firkált, az ablaka alatt hatalmas felirat éktelenkedik: "ribanc".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.