A színésznő jól kifogta!

Képek: Sienna Miller megtartja nős pasiját?

Strandolnak, nevetnek, borozgatnak - Sienna Miller-ről és nős kedveséről még több árulkodó fotó születik, mióta híre ment, hogy a színésznő foglalt férfit szeret. Szemlátomást jól megvannak egymással!

Sienna Miller remekül érzi magát nős kedvesével képgaléria

2008.08.12 12:15ma.hu

Sienna Miller jól kifogta - Talán nem sokan hitték volna, hogy milliomos kedvese, Balthazar Getty kitart a színésznő mellett, miután lelepleződött a felesége előtt.

A lebukás előtt a férfiról és Siennáról jó néhány fotó megjelent, melyekből egyértelmű volt, hogy viszonyuk van egymással. Amikor azonban a dolog kibukott, a milliomos felvállalta a szőke sztárt: otthagyva a feleségét és négy gyermekét!

A páros a strandolós képekkel bukott le...

A legújabb lesifotókon jól látható, hogy Getty és Sienna között teljes a harmónia: a sztár éppen új filmszerepéről érkezett tárgyalni a rendező Jerry Bruckheimer-rel egy malibui étterembe.

Balthazar elkísérte, és szemmel látható az összhang a páros között. Sienna boldognak tűnik: nagyokat nevet, folyton mosolyog.

Vajon tartós lesz ez a románc? A színésznő komoly kérőjét hagyta faképnél Balthazar Getty miatt, a szintén színész Rhys Ifans-t.

Előzőleg Matthew Rhys-al tervezgette a jövőt, nem sokkal előtte pedig még Jude Law-al. Igaz, utóbbi esetben a sármos színész dobta Siennát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.