Sienna Miller őszig nem vesz fel melltartót?

Képek! Sienna nős pasija micsodáját fogdosta!

Sienna Miller még mindig nyaral. A színésznő még mindig nem szokott rá a melltartó viselésére, büszkén tesz eleget a paparazzók kiváncsiskodásának, no és persze pasija kezei vágyának. Sőt a sajátjának sem parancsol!

Képek: Sienna nyilvánosan paráználkodott! képgaléria

2008.07.21 10:01ma.hu
Hol jár a színésznő keze?

Egyre pikánsabb képek látnak napvilágot Sienna Miller és nős négygyermekes pasija nyaralásáról. 

A színésznőről tudjuk, hogy nem igen hord bikini felsőt és fülig szerelmes Balthazar Getty-be. A legújabb képeken szerelmesen pancsolnak a tengerben, ölelkeznek és játszanak. Ráadásul nem fogják vissza magukat, nyilvánosan fogdossák és símogatják egymást.

Sienna láthatóan mindent bevet a csábítás érdekében. Talán szüksége is van rá, a sztár új barátja nem más, mint a milliárdos Balthazar Getty, aki családos ember! Nem szép, de igaz: az új lovagot négy gyermeke várja otthon, míg a páros - a lesifotósoktól sem zavartatva magát - gondtalanul turbékol a tengerparton. Hogy a románcnak mi lesz a sorsa, egyelőre nem tudni, tény azonban, hogy Sienna Miller ismét jól beválasztott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.