Melltartó nélkül strandol a színésznő!

Forró képek: Sienna Miller pucér cicikkel csábítja pasiját

Hoppá - Sienna Millernek úgy tűnik, nem volt elég a merész lesifotókból. A színésznő körül mostanság nagy a felhajtás: kiderült, hogy nős férfival jár, rádásul mindenki előtt meztelenkedik vele.

Megint kipakolta - Sienna Miller mellbedobással hódít... képgaléria

2008.07.17 09:00ma.hu

Ismét melltartó nélkül, cseppet sem zavartatva magát élvezte a tűző napot - no és persze új párja társaságát - Sienna Miller!

A színésznőről olykor még a laza kockás bikini is majdnem lecsúszott - Sienna láthatóan mindent bevet a csábítás érdekében.

Talán szüksége is van rá, hiszen a minap kiderült: a sztár új barátja nem más, mint a milliárdos Balthazar Getty, aki családos ember!

Nem szép, de igaz: az új lovagot négy gyermeke várja otthon, míg a páros - a lesifotósoktól sem zavartatva magát - gondtalanul turbékol a tengerparton.

Hogy a románcnak mi lesz a sorsa, egyelőre nem tudni, tény azonban, hogy Sienna Miller ismét jól beválasztott.

A csinos színésznőt balszerencséje korábban hosszú ideig Jude Law-hoz kötötte - akiről köztudott, hogy nagy szoknyavadász...

Miután a sztár kiheverte a szakítást, úgy tűnt, egy megbízhatóbb figura mellett találja meg a boldogságot. A szőke Rhys Ifans-szel jött össze, aki nem sokkal később meg is kérte Sienna kezét.

Kapcsolatuknak váratlanul lett vége - talán éppen a színen feltűnt milliárdos miatt.

Ifans-t mindenesetre megviselte, hogy szerelme ripsz-ropsz faképnél hagyta. Az sem vígasztalja valószínűleg, hogy ha igaz, mindezt egy nős, családos férfiért tette...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.