Eljegyzés után elválás!

Képek - Hoppá: Sienna Miller dobta vőlegényét!

Koppant - Úgy látszik, mégsem egyhamar kötik be újra a csinos szőke színésznő fejét. Sienna Miller a legújabb hírek szerint szakított vőlegényével, Rhys Ifans-szel.

Itt még minden rendben: Sienna Miller és Rhys Ifans képgaléria

2008.06.05 10:15ma.hu

Már mindenki azt hihette, a gyönyörű sztár ismét révbe ér, és Jude Law-val történt szakítása után újra megalapozza boldogságát.

Úgy tűnt, újra megállapodik új párja, Rhsy Ifans mellett. Hiszen a férfi megkérte a kezét, és már az eljegyzés is megvolt.

Sienna és Rhys - vége?

Bombaként robbant hát a hír: a szőke színész és Sienna szakítottak! Ha minden igaz, a színésznő dobta a kedvesét.

A szakításról csupán annyi szivárgott ki, hogy Siennánál betelt a pohár, miután Ifans sokadik féltékenységi jelenetét nézte végig.

A balhé oka állítólag az volt, hogy Sienna újra szóba állt volt párjával, Matthew Rhys-szal (érdekes, hogy neki a vezetékneve Rhys...).

A The Sun bulvárlap szerint nem sok időbe telt, hogy a színésznő átgondolja kapcsolatát Ifans-szel.

Talán nem is lett volna semmi gond közöttük, de Rhys Ifans gyanakvó viselkedése mindent tönkretett - írja a lap. - Állandóan azt feltételezte, hogy Sienna fel akarja újítani szerelmét a volt barátjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.