Sokáig várt a sztár a válasszal

Sienna Miller túl van Jude-on: igent mondott új párjának! - Képek a szexi sztárról

Még Nagy Sándornak is kevesebb időbe tellett, amíg meghódította az akkor ismert világ nyolcvan százalékát, mint Rhys Ifans-nak az, hogy meggyűrűzze Sienna Miller-t.

Kedves képek: Sienna Miller és vőlegénye, Rhys Ifans képgaléria

2008.03.11 16:00netbulvar.hu

Még Nagy Sándornak is kevesebb időbe tellett, amíg meghódította az akkor ismert világ nyolcvan százalékát, mint Rhys Ifans-nak az, hogy meggyűrűzze Sienna Miller-t.

Ám végül csak összejött a projekt, és állítólag már nyárra tervezik a lagzit is. A színésznő próbálta titokban tartani, hogy harmadszorra igent mondott, de párja miatt ez lehetetlennek bizonyult.

Rhys ugyanis úton-útfélen arról áradozik, hogy végre pozitív visszajelzést kapott, élete legnagyobb vágyára. A Brit Birodalom filmrajongóinak nagy kedvencei tavaly augusztus óta alkotnak egy párt. Ám a Notting Hill szereplője már decemberben egy gyűrűvel lepte meg kedvesét a huszonhatodik születésnapjára.

Sienna és újdonsült vőlegénye

Akkor Sienna nemet mondott, akárcsak januárban, amikor egy szerenád keretében tartotta meg a színész a kézkérőt. Aztán Ifans ultimátum elé állította a szőke szexbombát, így kénytelen volt Ms. Miller a kapott gondolkodási idő végén igent mondani a harmadik nagy kérdésre. A lakodalommal azonban már nem húzzák az időt ilyen sokáig.

Már nyár elején oltár elé akarnak állni, mert ősszel Rhys zenekara, a The Peth turnéra indul. Az ünnepséget visszafogott, családias hangulatban szeretnék eltölteni a szerelmesek, csekély ötven ember társaságában.

A rokonok mellett a temérdek híres barátot sem lehet meghívó nélkül hagyni, így jelen lesz Kate Moss és Keira Knightley ágymelegítőstől, Sadie Frost, az Oasis-es Gallagher fivérek, sőt, még Sienna volt vőlegénye, Jude Law is felkerült a vendéglistára.

Ennyi csillag százával vonzza majd a paparazzókat, így valószínűleg lőnek a meghitt hangulatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.