Kiborult a gyönyörű színésznő

Sienna Millert meztelenül fotózták - csábító képek a színésznőről

A bíróságok környékén egyre többet tűnnek fel ismerős arcok. A hírességek többsége képtelen távol tartani magát a balhéktól, amik szép perekben csúcsosodnak ki.

Szexi és angyali - Sienna Miller és öltözködési szokásai képgaléria

2008.01.19 18:40netbulvar.hu

Legutóbb Sienna Miller tipegett fel Justitia lépcsőin, hogy igénybe vegye az igazságszolgáltatás intézményét. Beperelt egy paparazzót, aki meztelenül lefényképezte új filmjének forgatásán. A képek a neten landoltak, a fotós pedig a vádlottak padján.

 

Warren Richardsont az ítélőszék bűnösnek találta, így szomorú szemmel bocsánatot kellett kérnie. Valamint neki kell fizetnie a per költségeit, később pedig még egy nyolcvanezer dolláros kártérítést is kipengethett.


Sienna felháborodása azért meglepő, hisz korábban nem jött zavarba, ha valamilye kibuggyant a ruhájából. Alig van olyan filmje is, amiben legalább az egyik mellét ne venné elő.

 

A dolgok jelen állása szerint hamarosan ismét mehet a bíró elé a Factory Girl sztárja. Egyesek szerint az ő hathatós segítségével ért véget Sean Penn és Robin Wright házassága. Többen látták Siennát a színész ölében vonaglani az egyik klubban. Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy az aktor néhány táncos lánnyal melegedett össze, de neje rajtakapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.