Kisfiús alkata nem tetszett a rendezőnek

Műmellet kapott Sienna Miller - képek: melleivel küzd a sztár

Megsértődött Sienna Miller a G.I. Joe című akciófilm forgatásán, mert Stephen Sommers rendező kerek-perec közölte vele: műmellet kell viselnie, mivel kisfiús alkata nem illik az általa játszott szerephez.

Sienna Miller a habokkal és a melleivel küzd! képgaléria

2008.07.05 14:31UIP

Értékelem az őszinteséget, de azért mégiscsak sértő, hogy elégedetlen az alakommal – meséli az angol színésznő. – A Bárónőt alakítom a filmben, aki igazi végzet asszonya, ezért testre feszülő bőrcuccokban jár-kel. A bőrcucc alá kaptam a két műmellet. Az elején nagyon fura volt, de igyekeztem viccesen felfogni az egészet.
 
A G.I. Joe a népszerű amerikai játékbaba és a róla forgatott tévésorozat mozis feldolgozása, Dennis Quaiddel a címszerepben. (G.I. Joe – hazai bemutató: 2009. augusztus)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.