Lebukott a színésznő!

Képek - Hoppá! Sienna Miller nős férfi kedvéért dobta a párját?!

Kiderült - Sienna Miller szíve egy nős milliomosért dobog! - Ráadásul szerelme jóvoltából négy gyermekes pótanyuka lehet a sztárból...

Sienna Miller új pasijával és meztelenül... képgaléria

2008.07.16 16:32rtlbulvar.hu - Fotó: egotastic
Amalfi-n: Sienna és új pasija az ablakban enyelgett

Sienna Miller eddig sem jó választásairól volt híres. Sokkal inkább káromkodásairól, béna alakításairól és tiszavirág életű szerelmeiről.

Arra, hogy legutoljára melyik filmben láthattuk, bizonyára jóval kevesebben emlékeznek, mint arra, hogy kivel szakított nemrég...

A sztár most sem hazudtolta meg önmagát, hiszen a legújabb paparazzi-fotókon egy nős milliárdossal sütteti a hasát Amalfi varázslatos vizein.

Az úrról annyit lehet tudni, hogy egy olajmágnás leendő örököse, "boldog" családi életet él, és négy gyermek büszke apukája.

Itt még Rhys Ifans volt nyeregben...

 A szőkeség láthatóan nagyon jól érezte magát Balthazar Getty-vel, hiszen még a bikinifelsőt is elfelejtette felvenni.

A szerelmespár senkivel sem törődve csókolózott, ölelkezett és fogdosta egymást a luxusjachton.

Sienna pár héttel ezelőtt még Rhys Ifans féltékenységi jeleneteit hallgatta - érthető tehát, ha nem sokáig bírta szegényke, hogy akkori szerelme nap mint nap a telefonjában matat.

Látva azonban a színésznő mostani hódítását, nem nehéz elhinni, hogy Rhys aggódása jogos volt. Talán Balthazar is jobban tenné, ha mihamarabb lelépne, és visszakéredzkedne az asszonyhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.