Éjjel a színésznővel van a halott sztár...

Sienna Heath Ledger pizsamáját szorongatja

Sienna Miller bevallotta, hogy még mindig nagyon hiányzik neki Heath Ledger, és örökké emlékezni fog rá - Hozzátette: a sztár halála óta azzal alszik, amit hagyatékként a színész apjától kapott...

2008.06.13 12:10rtlbulvar.hu

Sienna Miller bevallotta, hogy még mindig nagyon hiányzik neki Heath Ledger, és örökké emlékezni fog rá.

Hozzátette: a sztár halála óta a színész pizsamájával alszik, amit mintegy hagyatékként kapott Heath édesapjától.

Sienna és Heath a Casanovában

- Heath és én egyszer egy csodálatos napot töltöttünk Velencében. Velünk jött édesanyám is. Heath a Szent Márk tér közepén rohangált szakadó esőben, mi meg körülötte, amíg én el nem csúsztam. Aztán visszarohantunk az apartmanba, ahol odaadta nekem a pizsamáját, mert a ruhám teljesen átázott - emlékezett vissza Sienna.

Két évvel később Heath meglátogatta Siennát, és elpanaszolta neki, hogy nagyon rossz alvó. A színésznő akkor visszaadta neki a pizsamát, hátha abban könnyebben tud álomra szenderülni.

A színész halála után Sienna nagyon sajnálta, hogy nem tartotta meg a ruhadarabot. Aztán Heath édesapja neki ajándékozta, és Sienna azóta elválaszthatatlan a kék hálóruhától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.