Lebukott a sztár szerelme!

Képek - Hoppá! Sienna Miller nős pasija elhagyta a nejét!

Megtörtént az elkerülhetetlen - Sienna Miller nős kedvese lebukott a felesége előtt. Nem csoda ez azután, hogy napvilágra kerültek az árulkodó fotók róla és a színésznőről...

Ezek a képek (is) lebuktatták Sienna pasiját... képgaléria

2008.07.23 16:00ma.hu

Úgy tűnik, Sienna Miller győzött - Legalábbis, egyelőre...Nemrég terjedt el a sajtóban, hogy a csinos színésznő egy nős férfival jár, akinek ráadásul négy gyermeke van.

A színésznő és Getty titkos vakáción...

A pletykát minden kétséget kizáró fotósorozatok követték: ezeken Sienna a milliárdos Balthazar Getty-vel csókolózik, sőt, az erkélyen tapogatják egymást félmeztelenül.

Legutóbb pedig olaszországi turbékolásukról látott napvilágot néhány kép, melyeken Sienna melltartó nélkül hancúrozik a strandon kedvesével!

Nem csoda, hogy rövid időn belül megtudta az asszony: csalják! Úgy tűnik, a nős férfi nagyon ragaszkodik Miller-hez, hiszen ma bombaként robbant a hír: A 33 éves milliárdos tegnap elhagyta a feleségét, Rosettát!

Balthazar Getty közleményt adott ki, melyben elmondta: annak fényében, hogy számos fotó megjelent róla és a színésznőről, melyek kétséget kizáróan bizonyítják szerelmi viszonyukat - és amelyek hatalmas felbolydulást okoztak a férfi családjában -, úgy tartották észszerűnek a feleségével, hogy különváljanak.

Getty hozzátette: ennél többet nem kíván mondani az ügyről, és nem reagál a további vádakra.

Sienna és az előző vőlegény, Rhys Ifans

Nem tudni, mi lesz a dologból, mindenesetre tény: Sienna Miller mostanság gyakran ráun a párjára!

A színésznő néhány hete még a wales-i színész, Rhys Ifans menyasszonya volt, akit a milliárdos Getty kedvéért dobott - a férfi nagy döbbenetére és bánatára.

Ám hogy a dolog még pikánsabb legyen: Ifans előtt az ugyancsak filmsztár Matthew Rhys-szal járt Sienna, és éppen rajta keresztül ismerte meg a későbbi szerencsés Ifans-t...

Miller gyűrűs menyasszonya volt a szívtipró Jude Law-nak is: ám ebben az esetben a színész volt az, aki megcsalta a szép színésznőt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.