A színésznő a vízben meztelenkedett!

Pikáns fotók! - A pucér Sienna Miller szőrzetét feljavították!

Ajjaj - Mostanság egyre gyakrabban szerepel a címlapokon Sienna Miller, többnyire nős párjával folytatott viszonya miatt. Ezúttal azonban a kinézete a téma az új filmjében...

Pikáns: Sienna Miller a filmben, pucéran a vízben! képgaléria

2008.07.25 10:15ma.hu

A csinos szőke színésznő mostanában igen gyakran szóbeszéd tárgya - Sienna Miller nem kevés ember csodálkozását vívta ki, amikor kiderült: nős férfi miatt dobta a legutóbbi párját, vőlegényét, Rhys Ifans-t!

Ráadásul, a legutóbbi hírek szerint a milliárdos Balthazar Getty már nem is titkolhatta tovább a sztárral folytatott viszonyát, és a minap búcsút intett feleségének - akivel négy gyermeket neveltek együtt...

Sienna Miller a film pikáns jelenetében

Ám nemcsak meghökkentő viszonya, hanem új filmje kapcsán is "elővették" a napokban Sienna Miller-t! A 26 éves színésznő a 60-as években játszódó, Hippie Hippie Shake című filmben a könykiadó Richard Neville kedvesét formálja meg.

Természetesen abban az időben a vadóc stílus volt a menő, így ennek megfelelően Sienna is hosszú, szabadjára eresztett barna hajjal alakítja karakterét.

Csakhogy annak idején a szőrzet lecsupaszítása sem volt divat. Utóbbi már komolyabb fejtörést okozott a filmkészítőknek!

De elég volt egy kis digitális beavatkozás, és megszületett az eredmény: Sienna Miller műszőrzetet kapott.

Ezt meg is szemlélhetjük majdan a produkcióban - abban a jelenetben, ahol a sztár a tóba gázol...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.