A színésznő könnyezett a benzinkúton!

Képek: Sienna Miller nyilvános helyen sírt és ordítozott!

A szép Sienna Millert könnyes szemmel kapták lencsevégre, nem sokkal azután, hogy a fotósoknak köszönhetően kitudódott románca a nős Balthazar-ral. A sztár magánkívül ordítozott velük, mert lefényképezték!

Hoppá - Sienna Miller nyilvános helyen fakadt sírva! képgaléria

2008.08.13 10:35ma.hu

Sienna Miller-t azóta üldözik a paparazzók, hogy szerelmi viszonyt kezdett a sármos Jude Law-al. A románcnak ugyan vége lett, a színész jóvoltából, ám a szőke színésznőről nem szállnak le a fotósok.

Nyomában voltak akkor, amikor randizni kezdett a wales-i színésszel, Ryhs Ifans-szel, és elsőként tudtak róla, hogy őt egy nős férfiért dobta Sienna Miller...

A paparazziknak köszönhette a színésznő, hogy nemrég szépen lebukott a négy gyermekes, házas Balthazar Getty-vel - A jóképű milliomos ekkor már jó néhány randit tudhatott maga mögött Siennával, mert a párocskát közös tengerparti vakáció közben kapták lencsevégre!

Sienna Balthazar Getty-vel - derűs hangulatban

Nem is akárhogy. A színésznő félmeztelenül állt egy erkélyen, Getty-vel ölelkezve - erről készült az első fotó...

Ezt követte néhány parton csókolózás, melyeken Miller szintén melltartó nélkül szerepelt...

...nos, nem is kérdéses, hogy a Getty felesége, Rosetta hamar tudomást szerzett a románcról!

Igaz, hogy a milliomos azóta már döntött, méghozzá Sienna mellett, hátrahagyva a családját - ám nagyon úgy tűnik, hogy a színésznőt mindez alaposan megviselte.

Győzelmet aratott, de milyen áron? És vajon tartós lesz ez a dolog? Közvetlenül a nagy lebukás után Sienna tankolni készült egy benzinkútnál, amikor észlelte, hogy többen is fényképezik.

A színésznő annyira bedühődött, hogy könnybe lábadt szemmel kiabálni kezdett!

Először csak kérte, szálljanak le róla, mert ez már tényleg zaklatás. Azt is hozzátette, ő nem tud így élni, tanusítsanak már némi tiszteletet iránta!

Miután az érdeklődés nem csökkent, Sienna pár perccel később már magán kívül ordította: "Hagyjanak már békén!", végül trágár szavakkal fűszerezve mondandóját, dühösen azt kiabálta, "Megtankolhatnám végre ezt a kiba...ott autót?!", és amint végzett, bepattant a kocsiba és elviharzott.

Ezután pánikban a rendőrségtől kért segítséget, akik végül kíséretet adtak neki a hotelig, ahol megszállt.

Sienna szeme végig könnyben úszott, láthatóan elgyötört volt és szeretett volna elbújni a kíváncsi tekintetek elől...

...nos, tény, hogy a sokat látott Hollywood-ban sem igen néznek csodálattal egy házasságtörő sztárra, főleg ha egy négy gyermekes családapa a "jelölt"...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.