A színésznő megerősítette: ennyi volt!

Képek - Nocsak! Véget ért Sienna Miller házasságtörő románca

Nincs már együtt a szőke színésznő és kedvese - Sienna Miller, aki óriási port kavart a házasember Balthazar Getty-hez fűződő szerelmével, szakított a férfival...

A múlt: Sienna Miller nős kedvese társaságában képgaléria

2008.11.10 14:00ma.hu

Egyedül van és nem bánkódik - adta hírül a US Weekly Friday magazinnak Sienna Miller.

A szőke sztár pár héttel ezelőtt még boldogan sétálgatott kézenfogva a négy gyermekes, házas Balthazar Getty-vel. Hogy mi történt köztük, arról Sienna - egyelőre - nem nyilatkozott bővebben...

Sienna és Balthazar, itt még teljes egyetértésben...

A színésznő nagy nemtetszést váltott ki a nyáron, amikor napvilágra került igencsak szenvedélyes románca a nős milliomossal.

Sienna Miller nem zavartatta magát, hogy egy négy gyermekes apát "vadászott le" - míg a lapok júliusban nem hozták címoldalon a kettőjükről készült, elég pikáns lesifotókat.

A képeken a titokban együtt vakációzó Sienna és Balthazar félmeztelen volt, s félreérthetetlen helyzetben kapták le őket egy erkélyen. Éppen heves csókolózás közepette...

A csúnya lebukás még a már nem egy pasit elfogyasztott Siennának is sok volt - a hírek szerint nem sokkal utána jelenetet rendezett egy benzinkúton, ordítva, majd könnyezve követelve az ott is felbukkant fotósoktól, hogy szálljanak le róla.

Természetesen a paparazzók azóta is üldözték őt és a párját - Hogy mi lehetett azonban végül a szakítás oka, az egyelőre rejtély.

Most már csak az a kérdés, visszatér-e a családjához a vagyonos Balthazar Getty...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.