Nincs szükség a filmben a szőkeségre?

Mi lehet az ok? Sienna Millerre nincs szükség, mellőzték!

Kitették a készülő Robin Hood-moziból Sienna Miller színésznőt, aki a főhős szerelmét, Mariant játszotta volna a Ridley Scott rendezésében és Russell Crowe főszereplésével készülő filmben.

Képek- Tényleg túl vékony a szőke színésznő? képgaléria

2009.01.12 14:10ma.hu

A színésznő mellőzésének pedig a legújabb hírek szerint egészen prózai oka van: partnere, Russell Crowe úgy érezte, Miller túl vékony ahhoz, hogy eljátssza filmbeli szerelmét. 

Russell Crowe a filmben kettős szerepet játszik, a színész oldalán az eddigi tervek szerint Sienna Miller alakította volna Mariant/Mariont a színésznő azonban túl karcsú alakja miatt most elesett a lehetőségtől. – írja a New York Post.
 
- "Russellnek nem sikerült leadnia azt a tetemes súlyfelesleget, amit a 2008-as kémthriller, a Hazugságok hálója kedvéért szedett fel magára, így a szerelmi jelenetek közte és Sienna között elég komikusan hatottak volna. Nem kelthetjük azt a hatást, mintha Robin Hood Tuck barát volna" - nyilatkozta egy forrás a brit Sunday Telegraph-nak.

Miller alakította volna Mariant!

A nyilatkozón kívül más ugyan nem erősítette meg az értesülést, de annyi biztos, hogy Sienna Miller már nem szerepel a Nottingham IMDb-adatlapján, ez elég bizonyíték lehet arra, hogy a hír igaz, a szőke színésznő már része a stábnak. 

Akik viszont Russell Crowe mellet még láthatók lesznek a vásznon: Mark Strong, William Hurt, Saoirse Ronan, Vanessa Redgrave és Gordon Pinsent. A filmet márciusban kezdik el forgatni Angliában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.