Szexis és félmeztelen képek a színésznőről!

Nézze meg! Topless képeken villantott mellbimbót Milla Jovovich!

Egy 90'es években több fotósorozat készült a gyönyörű színésznőről, Milla Jovovich-ról. Lánya születése óta viszont most először vált meg a ruhájától, a friss képeket pedig az Interview Magazin közölte, a fotók nagyon szexisre sikeredtek, még Milla mellbimbója is kivillant!

Félmeztelenül pózolt, mellbimbót is villantott Milla! képgaléria

2009.03.06 15:00ma.hu

A kilencvenes években több modell lett híres színésznő, közülük egyértelműen kiemelkedik Milla Jovovich

A szépség több alkalommal megmutatta már a közönségnek és a rajongóinak fedetlen bájait. Milla most is így tett és felelevenítette régi szokását, és félmeztelenül pózolt az egyik magazinnak. 

A sztár először vállalt fotózást, mióta 2007 novemberében anya lett, bár a képeken egy szexistennő tekint ránk!

Korábban az a hír röppent fel, hogy a színésznő nem akarja, hogy a kislánya magányosan nőjön fel, ezért mindenképpen örökbe szeretne fogadni majd még egy gyermeket. 

Az adoptálásról azóta nem nagyon hallottunk, az az egy azonban biztos, hogy Milla a szülés óta visszanyerte tökéletes alakját és hibátlan képek készültek róla, ismét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.