Harmadszorra is oltár elé áll a sztár!

Milla Jovovich ismét férjhez megy!

Immár harmadik alkalommal készül az oltár elé állni az Ötödik elem hősnője. Jovovich és jelenlegi párja, A kaptár szériát jegyző filmes, Paul W.S. Anderson 2003-ban jegyezték el egymást, ám később következett egy kis mosolyszünet.

Milla Jovovich gyönyörű...nem csoda, hogy újra elveszik! képgaléria

2008.12.01 19:00ma.hu
Milla és Paul W.S. Anderson

Végül újra egymásra találtak, és tavaly megszületett első közös gyermekük, Ever Gabo Anderson is. A 11 évesen már a kifutókat koptató Jovovich annak ellenére készül ismét az igen kimondására, hogy Shawn Andrewszal és Luc Bessonnal se sikerült a házassága.
 
"Privát ceremóniát szeretnék. Kétszer mentem férjhez Las Vegasban, és nem akarom, hogy ezek baljóslatú árnyéka lebegjen a mostani felett. Fehér esküvőt szeretnék, nem túl nagyot - csak a család és a közeli barátok lesznek meghívva." - mondja a leendő ara.

Korábbi cikkünkből már kiderült, hogy Milla a munkában nem annyira sikeres, mint a magánéletben. Sajnos az utóbbi időkben úgy alakult, hogy a modell Carmen Hawkkal közösen indított divatvállalkozásának vége. Ha hinni lehet a külföldi weboldalakon fel-felbukkanó híreknek, akkor Milla Jovovich és Carmen Hawk divattervező és exmodell közös üzlete a vége felé közeledik. Milla eleinte a Mango reklámarcaként került kapcsolatba a márkával, majd ruhatervezőként is. 

Milla stílusában visszafogott ám nőies és trendi ruhákat tervezett tavaly a Mango számára. Most úgy tűnik hátat fordít a cégnek és a saját vállalkozásának is, vajon megunta a tervezést? 

Az okokat többen találgatják, de a legvalószínűbb kislánya, Ever Gabo születése, akivel igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.