Topless az Elemi ösztön sztárja!

Ez igen! Pucér cicikkel pózolt az ötvenes Sharon Stone!

Meglepő képsorozattal örvendezteti meg olvasóit az egyik ismert párizsi magazin - Az Elemi ösztön sztárja ismét megmutatja fedetlen kebleit!

2009.08.07 09:55ma.hu

Sharon Stone ma sem szégyenlős - Az ötvenes díva a Paris Match hasábjain pózol vadító fekete bőrszerelésben, magassarkúban, akár egy domina.

A rafinált ruha azonban a kebleit szabadon hagyja. A szexis szőkeség mindig talál rá alkalmat, hogy tökéletes formában levő "ütközőit" megszemlélhesse a nagyérdemű.

A közelmúltban Los Angeles-ben, egy homoszexuálisoknak és leszbikusoknak tartott rendezvényen szólalt fel meglehetősen mélyen dekoltált felsőben.

Megdöbbentően kihívó ruhában mutatkozott pár hónapja az Oscar-díj átadást követő mulatságon, olyan fekete, csipkés öltözékben, melyben csak a legintimebb részek voltak takarva - vagy talán inkább csak úgy tűntek...

Kétségtelen, Sharon Stone-ból most is sugárzik az erotika - felturbózott kebleit pedig korábban a strandon sem takargatta.

Külseje túl az ötödik ikszen is bombasztikus, így csak arra tudjuk biztatni, továbbra se fukarkodjon a pikáns fotókkal...

Nem sikerültek Sharon Stone vadonatúj mellei?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.