Megint megmutatta a cicit is a modell!

Topless képek! Kate Moss élvezi az életet cigivel és piával!

Kate Moss úgy tűnik tényleg imádja az életet és az élvezeteket sem veti meg! A minap ugyanis épp a Francia Riviérán nyaralt barátaival, amikor cigivel és piával kapták lencsevégre hiányos öltözékben...

Cigi, pia és pucérkodás Kate Moss módra! képgaléria

2009.08.06 13:15ma.hu
Hódolt az élvezeteknek!

A szőke modell, Kate Moss tehát minden oldalát élvezte az életnek a St Tropez-i jachton, cigizett, ivott, vetkőzött és csókolózott... méghozzá Stefano Pilati-val, az Yves Saint Laurent egyik designerével a tenger habjaiban, ez a lány tényleg nem akar megkomolyodni?

Kate szinte állandóan botrányt botrányra halmoz…bár most nem csak ő volt, aki bepiált és levetkőzött, a visszafogottság egyáltalán nem jellemző rá. Néhány hete például drogügyletbe keveredett, amikor Amy Winehouse pont az ő táskájából lopott magának drogot.

Az énekesnő volt férje, Blake Fielder-Civil szerint a különös eset egy New York-i partin történt, ahol együtt mulattak a drogügyei miatt már korábban többször bajba került szupermodellel.

- „Kate szólt Amynek, hogy vegyen ki néhány tízdollárost a pénztárcájából, azzal szippantsák fel a kokaint. Amy azonban nemcsak a pénzt, hanem két gramm drogot is zsebre tett, amit a táskában talált. Kate úgyis olyan részeg volt, hogy semmit nem vett észre” – mesélte Blake.

Kate Moss lazán kipakolja a melleit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.