Pikáns kollekcióban pózolt a modell!

Dögös fotók - Cickóvillantós csoda: Utcai viselet Kate Moss módra!

Kijelenthetjük: profi fotóin sokkal jobban fest a szőke szupermodell, mint a titokban készült, átmulatott éjszaka utáni képeken - Kate Moss dögös kollekcióhoz állt modellt, ám meglepő lenne, ha némelyikben utcára is menne!

Kate Moss döglesztően szexis kollekcióban! képgaléria

2009.05.20 11:35ma.hu

Kate Moss nem az a szégyenlős fajta - A csinos modell mostanság szándékos vagy akaratlan mellvillantásaival hívta fel a figyelmet, tudniillik, még az elegáns kosztüm alá sem vett fel semmit...

Keble egy autóból kiszállás vagy fotózás közben is "véletlen" kibukkan, de Kate-nek a jelek szerint ez mindig inkább reklám volt, mint ciki helyzet.

Moss-ról az egyik divatcég készített vadonatúj, szexis fotósorozatot - A modell új ruhakollekciójukat mutatja be.

Akad azért egy-két olyan darab, mellyel egész biztosan közbotrányt okozna egy útkereszteződésben...

No, nem a hatalmas tollakkal ékesített szoknyára vagy a cowboy-os bőrmellényre gondolunk, hanem az igen elegáns, de kellően áttetsző kékes színű blúzra.

Persze a minimális anyagból készült mellényt sem biztos, hogy javasolnánk partira, kivéve, ha Kate az első percben egy túlfűtött úriemberrel akar távozni a rendezvényről.

Az erotikus képekből mindenesetre kiderül, a csinos modell nem mostanában fog életet adni második gyermekének.

Kate Moss-ról mostanság azt rebesgették, hogy terhes - jelenlegi kedvesétől, Jamie Hince-től várja lánya, Lila Grace féltestvérét.

Úgy tűnik azonban, a sztár csúcsformában van és várandósságának semmi jele...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.