Újra drogokkal él a terhes szupermodell?

Árulkodó képek! Fehér porral az orrán távozott- ismét kábítószerezik Kate Moss!

Kate Moss hibát hibára halmoz mostanság...folyton arról olvashatunk, hogy részegen láttak, cicit villant önkívületi állapotban és most még ez is! Moss-t most az egyik londoni klubból távozóban kapták lencsevégre, orra alatt rejtélyes fehér por nyomaival.

Kate részegen nem ritka látvány! képgaléria

2009.03.26 19:15ma.hu

Kate Moss Sir Phillip Greennel bulizott szerda este a londoni Groucho Clubban, és amikor kijött a helyről szemmel láthatóan megint részeg volt…de ennél még rosszabb az, hogy a furcsa pornyomok arra utalnak, hogy Kate aznap este nem csak az itallal élt, hanem bizony drogt is fogyasztott. 

A modell az autóhoz vezető rövid séta alatt többször is megbotlott és már ránézésre sem tűnt teljesen józannak. 

Kate állítólag gyermeket vár, ennek ellenére minden héten láthatjuk részegen és nem csak az alkohol tartja fogságban, hanem a kábítószerről sem sikerült végleg leszoknia.

A fehér por nyomai jól kivehetően Kate orrán!

Hogy ne csak negatívumokat mondjuk el a sztárról, az egy jó hír, hogy a héten egy londoni gyerekkórház számára rendezett jótékonysági aukción ötezer fontért kelt el a csókja. A FemalFirst szerint Moss mindent megtett annak érdekében, hogy minél több pénz gyűljön össze. Amikor a licitálók kedve kicsit alábbhagyott, felajánlotta, hogy rendőregyenruhát visel majd, amikor a szerencsés nyertes megcsókolja. Az árverésen Orlando Bloom és Sadie Frost is részt vett, és összesen ötvenezer fontot sikerült összegyűjteni. A vendégek Moss csókja mellett egy fehéraranyból készült, drágakövekkel díszített medálra is licitálhattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.