Pete Doherty imádja cicomázni magát!

Kate Moss ex- pasija női ruhában feszített!

A látszat néha csal. Vagy mégsem? A kőkemény rockénekest, Pete Dohertyt és a híres portugál focistát, Cristiano Ronaldót gyengébbik oldalukról ismerhettük meg, legalábbis néhány kép alapján

Pete Amy Winehoussal is kavart, de milyen állapotban! képgaléria

2009.02.04 11:20rtlbulvar.hu
Ronaldó és Pete nőies oldala!

A két férfi ugyanis megmutatta nőiesebb oldalát, mikor ruhatárukból olyan göncöket rángattak magukra, amiket a tinédzserlányok hordanak. 

Már így is mindkettőjükért megőrülnek a tinik, azért túlzásba nem kellene esni. A Babyshambles frontembere, Pete éppen egy cuki kendőben, szűk farmerben, hegyes orrú cipőben és egy cowboy kalapban domborított, mikor lencsevégre kapták. 

Csak remélni tudjuk, hogy a párizsi levegő babonázta meg, ezért váltott a romantikusabb öltözékre, ugyanis éppen az Eiffel toronynál sétálgatott, mikor az ominózus kép készült. Időközben Manchester utcáin is felbukkant egy fura alak, csíkos, szűk pulcsiban, szoros farmerben és fehér sálban. 

Le is kapta egy paparazzó - gondolta, jó lesz valamire - ám mikor közelebbről megfigyelte, rájött, maga Ronaldót fotózta le. A képeken tisztán látszik, hogy mindketten rendkívül jól érzik magukat a lányos holmikban, sőt kifejezetten büszkék felszerelésükre. Mutatja ezt többek közt a kaján vigyor az arcukon. 

Ronaldónak ugyan a foci az első, mostanság nagy figyelmet fordít az öltözködésére is, sőt, célja, hogy saját divatot teremtsen. 

A 23 éves sztárfocista hazája fővárosában, Lisszabonban már meg is nyitotta első boltját. Kifejezetten metroszexuális ruhákat és tartozékokat árusít: öveket arany és gyémánt csatokkal, virágos ingeket, farmereket bőrzsebekkel, hózentrógereket és különböző sapkákat, kalapokat. A metroszexuális stílus mostanság úgy terjed, mint a tűz. 

Olyan férfiakat neveznek így, akik sokat költenek kozmetikumokra, sminkelik magukat, gyakran járnak fodrászhoz, manikűröshöz, általában egyedülállóak, de nem feltétlenül homoszexuálisak.

A 29 éves Doherty úgy tűnik megelégelte, hogy a vidéki környezetben, ahol él, mindenki semleges, ezért ki akart tűnni a tömegből. Pete 2007 óta él Wiltshire-ben egy kilenc hálószobás villában. Mostanában rájár a rúd a zenészre, mert úgy tűnik a ház tulajdonosa megelégelte a zenész botrányos viselkedését, ugyanis ki akarja lakoltatni. 

A tulaj azzal indokolta, hogy ők egy katolikus kisvárosban élnek, és nem tűrik meg az ilyesfajta polgárpukkasztó öltözködést. Doherty azóta kóbor macskákhoz csapódott, és keresgéli új otthonát. Úgy látszik mióta Kate Moss-szal szakítottak, a szerencse is elpártolt tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.