A nyitott ing elárulta a modellt

Nézze meg! - Mi történt Kate Moss bőrével?

Nem hagyják békén mostanság a paparazzók Kate Moss-t, akit az elmúlt hetekben sok kritika ért a külseje miatt - A modellt most sem legszebb formájában kapták lencsevégre, ezúttal furcsán festő bőre lett a célpont...

Kate Moss-szal megint hibádzik valami... képgaléria

2008.11.11 10:40ma.hu

Hatalmas napszemüveg mögé bújva, egyszerű farmerban, ingben és blézerben tartott kifelé a reptérről Londonban Kate Moss, amikor villantak a vakuk.

Kate Moss smink nélkül: sok kritika érte...- Fotó: Retna

Kate Moss arca most nem lehetett téma, mivel a modell azt gondosan elrejtette - nyilván a legutóbbi, smink nélküli ábrázatát ért kritikáknak sem örült...

Ám így sem úszta meg újabb megjegyzések nélkül.

A paparazzók lencsevégre kapták a nyakát és dekoltázsát, amelyet a kigombolt ing láthatóvá tett. Kate Moss bőre bizony megviseltnek tűnik: csúnya csíkok húzódnak rajta.

Ha nem látnánk az arcát, azt is hihetnénk, nem a 34 éves modell, hanem egy idős asszony van a képen...

Kate Moss egyébként Los Angeles-ből érkezett vissza a brit fővárosba, barátjával, Jamie Hince-szel töltött pár kellemes napot az Államokban, de nélküle repült haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.