A szupermodell főleg lányokkal táncol!

Kate Moss inkább a lányokkal szereti

A neves szupermodell mindig is híres volt kicsapongó életviteléről és különc szokásairól, amellyel meglehetősen sok barátot elriasztott már maga mellől.

Szexi, meztelen fotók! Kate megmutatta magát pucéran! képgaléria

2008.10.22 10:00ma.hu
Részegen...miniben! Gyakran látjuk így!

Kate Moss most egy brit napilapnak, illetve annak olvasóinak adott tanácsokat bulizásból.
 
Ha táncolni megyek, mindig a legrövidebb szoknyámat és a legmagasabb sarkú cipőmet veszem fel. A táncparketten sokkal szívesebben táncolok lányokkal, mert a pasik nem mindig táncolnak jó ritmusérzékkel. 

A ruháim kiválasztását soha nem tervezem előre, mindig az adott este hangulatához illesztem, de a kedvencem egy Johnny Depptől kapott mini. A táskámban csak egy fekete szemceruza, kulcsok meg pénz van, nem kell több.”
  -mondta Kate, aki bátran adhat bulizási tanácsokat, hisz tapasztalata van rengeteg.

Kelly Osbourne társaságát is kedveli a bulikon!

Kate Moss-t nagyon sokszor láthatjuk részegen, öntudatlan állapotban szinte azt is mondhatjuk, hogy tényleg buli szakértő, hisz már számtalan kínos helyzetet átvészelt! 

A szupermodellnek sajnos olykor a kifutón is akadnak furcsa esetei. Nemrég igencsak kínos élménye volt, amikor egy rendezvény alkalmával elhagyta a vendéghaját a vörös szőnyegen. Ő csak később vette észre a "balesetet", de addigra már sok jelenlevő felfedezte a padlón heverő hajat, és szórakozásból le is fényképezkedtek vele! 

Kate Moss a kifutón kívül általában szívesen veszi lazára a figurát - Ha sütkérezik, inkább nem vesz fel melltartót, félmeztelenül is remekül érzi magát, nagyokat csobban a vízbe. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.