Pete Doherty romantikus dallal adózott a modellnek

Nem tud Kate Mossból kigyógyulni!

Pete Doherty egy romantikus dallal adózott Kate Mossnak az interneten. A videoklipben - amely a Youtube oldalon gracewasteland/s címen van jelen - a zenész egy eddig még nem hallott dalt énekelget olyan képi felvételek kíséretében, amelyeket valószínűleg Witshire-i otthonában rögzített.

Pete odavan még mindig a szupermodell Kate Moss-ért! képgaléria

2008.10.03 16:50ma.hu
Imádta Kate Mosst!

Amint a dalban ahhoz a szövegrészhez ér, hogy "all I know is I love you", Kate Moss képe látható, amint ugyanezeket a szavakat artikulálja. 

A dalra reagáló rajongók egyike azt javasolja Dohertynek, hogy ha vissza akarja kapni az ismét szingli Mosst, akkor "alkalmazzon egy bejárónőt, mert az a kosz, ami a lakásban látszik, egy nőt sem vonz". 

"Kétségbeesetten szeretne még egy esélyt. Azt hiszi, hogy Kate az egyetlen és igazi számára, és nem adja fel az elképzelését, hogy ismét összekerülhetnek" - mesélte egy forrás Dohertyről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.