Borzasztó! Valami furcsát láttak a modellen!

Nézze meg! Mi történt Kate Moss csuklójával?

Kate Moss a minap azzal hívta fel magára a figyelmet egy londoni party alkalmával, hogy a bal karján egy nagyon csúnya dudort véltek felfedezni a fotósok. Vajon miért lett ilyen a híres modell csuklója?

A modellen első ránézésre nem látszott, hogy bármi baj van! képgaléria

2008.10.16 15:00ma.hu
Kate csuklója elborzasztó!

Kate Moss legutóbbi nyilvános szereplése óta mindenki, arról beszél, hogy a szupermodell csuklója elváltozott! 

Az említett testrészen a modell bőre nem éppen nyújt szép látványt. Kate csuklója megvastagodott, ráncos és némi dudor is fellelhető rajta. 

A 34 éves modell nemrégiben kibékült a The Kills frontemberével, Jamie Hince-szel. A békülés következményeként elhatározta, hogy a jövőben kevesebb partira szeretne járni, kevesebb alkohol kíván inni és jó útra akar térni. 

Első ránézésre semmi furcsa sem látszott rajta!

A koktélok helyett ezentúl Kate állítólag gyümölcslevet és ásványvizet szeretne inni a bulikon, már ha egyáltalán elmegy egy-egy partyra.
 
- „ Kate megállás nélkül bulizik évek óta, de most meg akar javulni. Mérték nélkül itta a pezsgőt, de most ezen báltoztatni fog! Fontos neki a szerelme, Jamie és tudja, hogy csak úgy lehetnek boldogok, ha leáll az ivással. "- nyilatkozta egy közeli ismerős a Mirror nevű lapnak . 

Kate részeges, öntudatlan fotói rendszeresen napvilágra kerültek és ezeken egyértelműen láthattuk, hogy Kate nagyon sokat iszik, és bizony gyakran kell a segítségére sietniük a mellette állóknak, hogy haza tudjon menni! 

Életstílusának megváltoztatásával lehet, hogy elmaradnak ezek a kínos fotók is?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.