Mik ezek a lila foltok?

Furcsa képek: Kate Moss és párja összeverve sétáltak az utcán!

Durva! - Kate Moss és párja, Jamie Hince összeverekedhetett - Mindketten hatalmas monoklival az arcukon sétálgattak London utcáin.

Furcsa lila foltok: Csúnyán összekapott Kate Moss a párjával? képgaléria

2008.12.03 15:00rtlbulvar.hu

Kate Moss és aktuális szerelme, Jamie Hince amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban él már hónapok óta. Szenvedélyes szerelmüket a minap egy-egy monoklival is érzékeltették.

A párocska az utcán sétálgatott, amikor lefotózták őket, így ment híre az esetnek. A topmodell arcán ugyanis színes folt éktelenkedett aznap, Jamie-nek pedig a szeme alá húzott be valaki egy nagyot, legalábbis erre következtethetünk a képekből.

Kate Moss másfél éve szereti Jamie-t

Kate is érezte, hogy nem érdemes magyarázkodnia a fotósok előtt, és valami ködös sztorival tovább súlyosbítania a helyzetet, ezért inkább elmondta az igazságot.

– Veszekedtünk. Azon kaptunk össze, hogy hogyan ünnepeljük a karácsonyt. Odáig fajultak a dolgok, hogy egy kicsit összeverekedtünk. De már minden oké, ez csak egy szimpla nézeteltérés volt, ami minden kapcsolatban előfordul – próbálta kimagyarázni a dolgot a sztár.

Ha Kate szerint egy normális kapcsolat velejárója a verekedés és a dulakodás, az elég nagy probléma. De ha ő így jól érzi magát, akkor bárki bármit mondhat neki, úgysem tágít Jamie mellől.

Pedig a kapcsolatuk amúgy sem áll stabil lábakon, annak ellenére, hogy már csaknem másfél éve boldogítják egymást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.