A szupermodell újra anya lesz?

Tényleg jön a bébi? Újabb hírek Kate Moss terhességéről!

Kate nemrég azért került a figyelem középpontjába, mert bulizás közben egy korty alkoholt sem ivott. A szemfüles fotósok újra lekapták Kate Moss-t, és azt állítják a képeken nagy pocija van...vajon ez mire utal?

Kate természetes arca...a modell sminkelni is elfelejt? képgaléria

2008.11.12 15:40ma.hu
Íme az a bizonyos kép...

Kate Moss mindig is híres volt botrányairól, és arról, hogy sem a drogokat, sem az alkoholt nem veti meg. 

Szombaton Hollywoodban kapták lencsevégre egy apró, ám meglepően szerény sárga ruhában. Nyoma sem volt extravaganciának, feltűnési vágynak vagy másnapos tekintetnek! Ellenben Kate pocakja kerekded volt és ráadásul a modell és párja, Jamie Hince nemrég békültek ki.
 
A terhesség híre először akkor kezdett terjedni, amikor a sztár egy partin kizárólag vizet fogyasztott, és amikor rákérdeztek ennek okára, csak hebegett-habogott. 

Egyáltalán nem rá vall ez a viselkedés. Imád partizni, és ehhez az alkohol is hozzátartozik. Hogy másról már ne is beszéljünk – mondta el az egyik meghívott.

Kismamának tűnik!

Kate állítólag egyetlen egyszer volt hajlandó megválni az önpusztító szerektől, ez pedig kislánya, Lila Grace születése előtt történt.
 
Az egyetlen magyarázat az, hogy terhes. Minden más lehetőség kizárva – véli a jóbarát. 

éhány hete már felröppent a hír, miszerint a topmodell kétgyermekes anyuka lesz. Akkor egy meglehetősen bő ruhadarab szolgáltatta az alapot a találgatásokhoz.
 
Látványosan meghízott. Ez is a terhesség tényét erősíti meg – magyarázza a topmodell ismerőse.
 
Az újabb „pocis” képek is ezt a tényt támasztják alá…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.