Négy lány, dupla ennyi csábos kebel!

Micsoda mellek: Íme a legjobb angol cicik birtokosai!

A dögös modell és színésznő, Sophie Howard mellett megmutatta figyelemreméltó természetes idomait három ugyancsak népszerű brit modell: tekintse meg Nagy-Britannia kebelkirálynőit!

Micsoda mellek: a legjobb brit cicik csokorba gyűjtve! képgaléria

2009.11.27 19:25ma.hu

Mi a közös bennük? Emma Frain, Eve Wyrwal, Leah Francis és Lindsey Strutt valamennyien olyan ütközőkkel bírnak, melyek mellett egyetlen férfi sem tudna elmenni szó nélkül...

A négy dögös hölgyemény most a Nuts magazin hasábjain rántja le a pólót a formás, valódi cicikről a neves modell, Sophie Howard mellett.

A lap őket választotta a legjobb brit keblek birtokosainak, amely az erotikus fotókat elnézve egyáltalán nem csoda.

A hölgyek nemcsak egyedül, párban is pózolnak, pikánsan összeérintve büszkeségeiket.

A lányokra szinte kivétel nélkül tizenévesen figyeltek fel, s hamar megjelentek divatbemutatókon, vagy készültek róluk fotók magazinok számára.

Emma Frain 21 éves és a modellkedés mellett igen sokféle táncstílusban otthon érzi magát.

A szintén 21 esztendős Eve Wyrwal eredetileg lengyelországi születésű, de hosszú ideje Angliában él.

Lindsey Strutt és Leah Francis ugyancsak huszonévesen állnak karrierjük csúcsán, minden jelentősebb magazinban megmutatták már kivételes idomaikat.

Gigantikusan szép ázsiai cicik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.