Újabb bombázók mellével csábít a magazin

Meztelen, igazi cicik: a brit cicák megint megmutatták

Nem is olyan rég a legkeresettebb brit modellek pikáns fotóival jelent meg a Nuts magazin, most pedig a népszerű fekete szépség, Vikki Blows és társai pucér keble tölti meg az oldalakat.

Formás, valódi cicik - A dögös brit cicák ismét megmutatták! képgaléria

2009.12.12 18:35ma.hu

A dögös fekete hajú Vikki Blows idomait már számos lapban megmutatta, a Nuts azonban időről-időre lehozza a bombázó újabb fotósorozatát.

Vikki jövő évi naptárának felvételei igen népszerűek voltak a közelmúltban.

Vikki Blows

A 22 éves, bevállalós hölgyemény mellett azonban ezúttal a hasonlóan kerek és dús keblekkel rendelkező Sophie Howard, Sam Kellett, India Reynolds és Hannah Martin is az olvasók elé tárja nem mindennapi bájait.

Sophie 25 éves, ugyancsak népszerű angol modell - Nemrég Nagy-Britannia legjobb melleinek tulajdonosai között villantotta ki "ennivaló" formáit.

A barna hajú szépséget a Loaded magazin egyébként a legszebb mellek birtokosának választotta.

A Nuts magazinban ezúttal együtt pózoló lányokban közös, hogy természetes idomokkal rendelkeznek, plasztikai sebész nem ért még hozzájuk.

Remélhetőleg nem is fog, mert a hölgyek így gyönyörűek, ahogy vannak!

Gyönyörű cici villant elő a csodaszép ruha alól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.