Nem bír új melleivel az énekesnő

Izgató képek: Elő a cicikkel - Amy Winehouse azért is kibuggyantja!

Néhány hete vadonatúj keblekkel büszkélkedhet az aranytorkú énekesnő - Amy Winehouse nem tud betelni szerzeményeivel, még a melltartót is kívülre veszi fel.

Amy Winehouse már a melltartót is kívül hordja! képgaléria

2009.11.16 11:30ma.hu

Lassan mindennapos látvánnyá válik London utcáin a méretes szilikonkebleivel közlekedő Amy Winehouse.

A korábban igencsak lerobbant énekesnő egy ideje teljesen megváltozott, külsejét is alaposan átalakíttatta.

Így festett Amy a műtét előtt

Kezdésnek új frizurát csináltatott, megjavíttatta egyre visszataszítóbb fogsorát, majd pedig feltette a kinézetére a koronát vadonatúj kebleivel.

Az új cicik még az édesapja, Mitch Winehouse tetszését is olyannyira elnyerték, hogy egy show-műsorban dícsérte Amy "szuper" melleit- némi megütközést kiváltva ezzel...

Ismerősei szerint az énekesnő teljesen el van ájulva a melleitől, állandóan hitetlenkedve tapogatja, és ha csak teheti, mutogatja is őket.

Nemrég megdöbbentő módon debütált új "ütközőivel", olyan mélyen dekoltált felsőben jelent meg egy partin, hogy még a mellbimbói is kibuggyantak.

Azóta sem igyekszik visszafogottabb holmikban járni, sőt. A minap óriási rózsaszín melltartó virított a fehér trikója alól, pontosabban, gyakorlatilag a póló értelmét is vesztette...

Rajzfilmlánnyá műtteti magát Amy Winehouse?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.