Sophie Reade még mindig nem takargatja...

Dögös cicik, avagy hogy kerül a dinnye a mogyoróba?

Mekkora mázli, hogy Sophie Reade a tanulás helyett a modellszakmában próbált szerencsét - írtuk pár hete, és ezt a mostani képek alapján csak megerősíteni tudjuk!

Sophie Reade ismét kirakta a dinnyéit képgaléria

2010.10.27 19:29ma.hu

Sophie Readeről ódákat lehetne zengeni, különösen azokról az adottságairól, amiket mellesleg kapott a természettől, de nem szeretnénk az elfogultság látszatát kelteni, így inkább néhány adattal szolgálunk, ki is ez a gyönyörű hölgy.

Sophie viszonylag sokáig élte a tinilányok szokásos életét, már amennyire ilyen keblekkel szokásosnak mondható módon olvadt be a többi gimis közé.

A társadalmi és családi elvárásoknak megfelelően érettségi előtt még azt tervezgette, hova menjen továbbtanulni, ám mikor hivatalosan is érettnek minősítették, úgy döntött, tanulni ráér később is, egyelőre kihasználja testi adottságait, amíg még fiatal és vonzó.

Fotó: Egotastic

Úgyhogy közölte szüleivel, hogy ezentúl a világhír felé veszi az irányt, aminek az első lépését egy Big Brother-szereplés jelentette. A mindössze 20 éves lány gyorsan belopta magát a nézők szívébe (vajon miért?), és ahogy az várható volt, a fotósok is felfigyeltek rá.

Sophie ráadásul óriási szerencsénkre nem szégyelli, amije van, hatalmas, dinnyeméretű kebleit időről időre megmutatja, most épp a Nuts magazinban, ahol már szinte hazatérő családtagként fogadják őt. Fogadjuk mi is régi ismerősként!

Itt a dinnye-mellek szezonja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.