Hatalmas melleit simogatta a modell - de mivel?

Vérforraló képek: Jegelte mellbimbóját a vadító Sophie!

A napokban már kaphattunk ízelítőt a csinos brit modell legújabb meztelen képeiből, érdemes azonban egy pillantást vetni a dögös Sophie Howard teljes "jegelős" fotósorozatára...

Sophie Howard jégkockával keményíti mellbimbóit! képgaléria

2010.03.26 19:30ma.hu

Időről-időre újabb izgató képsorozattal rukkol elő a Nuts magazin az egyik kedvenc angol modellről, Sophie Howard-ról.

A szemrevaló leányzónak van mit megmutatnia: nemrég valamennyi népszerű brit szépséggel együtt szerepelt a dúskeblű modelleket felvonultató fotókon.

A 27 éves az angliai Sophie Southport-ból indult karriert csinálni, s bár tökéletes testéből jelengleg remekül megél, nem esik kétségbe, ha ez a bevételi forrás megszűnik.

A dögös barna lány ugyanis az egyetemet is elvégezte, és a marketinges szakma is a kisujjában van. S noha szigorú katolikus nevelést kapott, tizenhét évesen rúdtáncolni kezdett...

Majd egy modellügynökségnél próbált szerencsét, innentől már nem volt megállás: a legkedveltebb férfimagazinok üdvöskéje lett a csinos Sophie.

A Nuts magazin 2006 óta jelentet meg fotókat a méretes cicikkel megáldott szépségről.

A mostani fotósorozatából már láthattunk ízletítőt, de kár lenne kihagyni a teljes sorozatot! Forró borzongás jégkockával!

Óriásmellek a medenceparton!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.